Детски празници 2022 в Мирково и Етрополе

По случай Деня на детето – 1 юни, Геотехмин ООД, с подкрепата на Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД, организира празници за децата на служителите от дружествата в Група ГЕОТЕХМИН. Над 350 деца се забавляваха в два поредни дни със спектакъла „Маргаритка“ в Спортен комплекс – Мирково и на територията на сервизния център ProAuto – Етрополе. Празниците са традиция и са част от корпоративната социална отговорност на Група ГЕОТЕХМИН.

Водещата Виктория Терзийска, по-известна като Вики от група „Мастило“, поздрави децата от името на ръководствата на дружествата – организатори и им пожела да имат най-щастливото детство, с най-добрите приятели и най-веселите игри. „Бъдете окрилени от щастие и запазете своята любознателност. Винаги търсете доброто! То е сред нас!“, каза Вики на малчуганите. На сцената до нея излязоха Маргаритка и Бухалчо, които забавляваха децата с песнички за полезните навици, с песнички за числата и т.н. След това малчуганите и техните родители се насладиха на „Сладкото шоу Галактически сладолед“ – уникални десерти, които бяха приготвени на живо пред очите им с течен азот. Част от децата пееха и танцуваха на сцената с Маргаритка, Бухалчо и водещата. Дара, която изгря в шоуто X Factor, изпълни за по-големите едни от най-известните си хитове. Накрая тя се снима с деца и родители пред специално поставена за целта стена и раздаде автографи.

За всички деца имаше торбички с подаръци – лакомства, книжки и занимателни игри.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.