Строителство и инфраструктура

Строителството е сред приоритетните дейности на ГЕОТЕХМИН. Групата има повече от 30-годишен доказан опит в проектирането и изграждането на стотици обекти: над 100 км магистрали, пътища и улици; 3 метространции и метродепо; 8 пречиствателни станции за третиране на води; 12 съоръжения за третиране на отпадъци, 16 ВиК проекта; 6 мини ВЕЦ; 30 км тунели; 50 виадукта и мостове; 17 жилищни, промишлени, хотелски комплекси и др. Някои от знаковите обекти в строителното портфолио на ГЕОТЕХМИН са построени в партньорство с международни компании.
Днес нашите висококвалифицирани инженерно-технически екипи могат да реализират разнообразни мащабни и сложни проекти в областта на: промишленото и минното строителство, екологичната инфраструктура, транспортното строителство, благоустройственото и хидротехническото строителство, гражданското строителство и др.

От 2012 г. Групата развива капацитета си в областта на устойчивото строителство, като прилага зелени и енергийно ефективни решения и технологии. Група ГЕОТЕХМИН има опит в проектирането и изграждането на сертифицирани обекти по международния стандарт за устойчиво строителство BREEAM 2013 – Многофункционален комплекс „Сан Стефано Плаза“ и Многофункционален комплекс ProAuto в столицата.

Мисията на дружествата от строителното направление на Група ГЕОТЕХМИН е да строят качествено, ефективно и постоянно да подобряват качеството на живот.

Нашите

Компании

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.