„Гордея се с труда на моите родители“ в Геотрейдинг

Геотрейдинг АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, посрещна 18 деца на свои служители в рамките на инициативата „Гордея се с труда на моите родители“. Участниците бяха на възраст от 7 до 16 години. В Многофункционален комплекс ProAuto в София и в сервизна база ProAuto в Етрополе учениците научиха интересни факти за дейността на търговското дружество.

Заместник-търговските директори Красимир Деков и Ивайло Иванов, Йордан Крушков – ръководител направление „Резервни части“, Николай Младенов – ръководител направление „Сервизна и производствена дейност“ и Кирил Качаманов – директор „Управление сграден фонд“ разказаха за задачите и отговорностите, които имат служителите в компанията. Екип от „Човешки ресурси“ бяха водещи на събитието. Те забавляваха децата с интересна викторина с въпроси за Геотрейдинг АД и продуктите, които дружеството продава – минна техника, гуми, и т.н. Учениците се състезаваха с автомобилни гуми, редиха пъзели и с рисунки показаха какви искат да станат, когато пораснат.

Децата бяха любознателни, а ръководителите с радост споделиха как работи дружеството и какво всъщност правят техните родители на работните си места.

Изненадите, наградите и подаръците бяха важна част от двете събития, които се проведоха в рамките на „Гордея се с труда на моите родители“. Изпълнителният директор на Геотрейдинг АД – г-жа Емилия Илиева връчи грамоти на всички участници и пожела на децата да бъдат любознателни, трудолюбиви и упорити, като следват мечтите си и постигат успехи.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.