Геотехмин подкрепи инициативата „Достойните българи“ 2018

На 19 март 2018 г. в Централния военен клуб в София бяха връчени наградите в 16-то издание в инициативата на в. „24 часа“ – „Достойните българи на годината“.

„Достойните българи“ е кауза, която Геотехмин ООД  подкрепя – каза Доминик Хамерс, изпълнителен директор дружеството. Той връчи награда на Николета Стоянова от Бургас, която е помогнала на Антония Спасова, останала без крака. „Николета, поздравявам ви за проявените човеколюбие и грижа. Пожелавам ви да запазите вашето голямо сърце. Благодарим на организаторите за дългогодишните усилия да показват  на българското общество прояви на безусловна помощ и подкрепа между нас“ – каза Доминик Хамерс по време на церемонията.

На събитието присъстваха и връчиха отличия на други номинирани достойни българи министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йорданка Фандъкова, председателят на комисията по култура в 44-то Народно събрание Вежди Рашидов и много други официални гости, дарители и спонсори на тази инициатива.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.