Геострой стартира стажантска програма 2018

Компанията Геострой, една от водещите в строителния бранш в България, предоставя шанс на млади хора да се включат в лятната й Стажантска програма 2018. Дружеството обяви началото на кампанията си по време на Националните дни на кариерата 2018 – Добра Кариера, Добър Живот (13-14 март т.г.) в София. Стотици студенти и кандидати за обявените свободни работни позиции през март посетиха щанда на Геострой и проявиха интерес към възможностите, които предоставя стажът и перспективите да станат част от екипа на Геострой.

Стажантската програма 2018 е част от социалната отговорност на дружеството. През тази година тя е насочена към студенти, завършващи трети, четвърти и пети курс на обучение и ще се реализира през месеците юли, август и септември. По време на платения стаж в Геострой студентите ще имат възможност да се запознаят отблизо с широкия спектър от услуги, които дружеството предлага, да участват в разработването на проекти и да работят под надзора на добре обучени ментори. След преглед и оценка на представянето от страна на стажантите компанията ще осигури възможност на най-добре представилите се да получат предложения за работа в Геострой.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.