Пътстрой-92 с награда в конкурса „Мистър и мисис икономика“ 2017

Пътстрой-92 АД, едно от големите строителни дружества в групата ГЕОТЕХМИН, получи награда в годишния конкурс „Мистър и Мисис Икономика“ 2017, организиран от сп. „Икономика“ и КРИБ. Полученият приз е в категория „Строителство“, която бе включена за първи път в конкурса. Отличието бе връчено на официална церемония от инж. Светослав Глосов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, на д-р инж. Петко Николов, изпълнителен директор на Пътстрой-92.

Отличието е ново признание за Пътстрой-92 след получените награди – за принос към транспортната инфраструктура INFRASTRUCTURES BULGARIA AWARDS 2016 и за принос в осигуряване на качеството и съответствието в сектор „Строителство“ през 2017 г. на Intertek България. „Тайната на успеха за мен е упорит труд на целия екип, сплотеност и отборна игра“, каза д-р инж. Петко Николов.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.