Вълнуващ празник за децата на Група ГЕОТЕХМИН

Основателите на Благотворителна програма „Българските добродетели“ подариха вълнуващ празник за децата на Група ГЕОТЕХМИН по случай Международния ден на детето. Стотици усмихнати момчета и момичета заедно със своите родители, баби или дядовци се забавляваха на територията на ProAuto в гр. Етрополе или в Спортния комплекс „Мирково“. Те играха, танцуваха, пяха.
Водени от стюардеса и стюард, малките участници „полетяха“ в околосветски маратон и обиколиха 5 държави от различни континенти. Научиха любопитни факти и преживяха чудесни приключения – от състезание за построяване на пирамида с чаши и носене на вода до волейбол с плажни кърпи и водни „бомби“. За най-малките имаше детски кът, а по-големите твориха в арт ателие за картички и рисуваха в зона за хвърчила. Когато се „върнаха“ от пътешествието в България, отборите получиха със сертификати.
За всички деца имаше подаръци и лакомства от организаторите – дружествата Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг.
В Етрополе празникът завърши с вълнуващите изпълнения на талантливата поп певица Дара Екимова, която пя заедно с децата и им раздаде автографи. В Мирково друг млад талант – известната Поли Генова, поздрави участниците с чудесен концерт, в който за първи път представи на живо и най-новата си песен „Недей да правиш така“. „Много се радвам и благодаря за поканата на тази прекрасна компания, която прави много за този регион. Много е хубаво, че се прави нещо за моето поколение и за децата, които живеят тук, за да не се чувстват отделени от големия град“ – каза Генова.
Служители от компаниите споделиха, че празникът е донесъл много радост и за родителите, защото са имали възможността да общуват със свои приятели и колеги.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.