Съюзът на артистите в България удостои проф. Вутов с почетен знак

Проф. дтн инж. Цоло Вутов – управител на Геотехмин ООД, бе удостоен от Христо Мутафчиев с Почетния знак на Съюза на артистите в България за подкрепата му за ИКАР 2022, Софийския театрален салон и социални каузи за български артисти в рамките на Благотворителна програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН.
Председателят на организацията изрази специална благодарност и на д-р инж. Иван Вутов – председател на СД на Геотрейдинг АД за оказаната подкрепа. Почетният знак бе приет от Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД, на церемонията за наградите ИКАР 2022.

„Благодаря Ви, че и в този тежък за света и България момент вие сте неотлъчно до нас и подкрепяте Софийския театрален салон и Националните награди ИКАР 2022! Благодаря Ви, че сте съпричастни към всички творци и колеги и заедно им помагаме в тези трудни времена! Благодаря Ви, че бяхте с нас!“, каза Христо Мутафчиев.

На церемонията г-н Доминик Хамерс връчи награда ИКАР 2022 в категория „Изключителен принос към музиката“ на певицата Мими Николова. На сцената той обяви, че Благотворителната програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН е създадена с цел доброволно подпомагане на социално значими каузи и инициативи, насочени към опазване на българската духовност, подкрепа на изкуството, образованието, науката, запазване на интелектуалния потенциал на страната, създаване на по-развита инфраструктура и опазване на природата на България. „Една от каузите, които подкрепяме през 2022 г., са Софийският театрален салон и Наградите ИКАР, защото вярваме в таланта на представителите на сценичните изкуства у нас“, каза г-н Хамерс.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.