Престижна награда за проекта “Сан Стефано Плаза”

Проектът “Сан Стефано Плаза” с главен изпълнител Геострой АД спечели награда в категория „Многофункционални сгради“ в Националния конкурс “Сграда на годината 2016”. “Сан Стефано Плаза” е многофункционален комплекс от ново поколение в сърцето на София, с инвеститор на проекта Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт ЕАД и проектант – архитектурно дружество „Сан Стефано“.  Комплексът, който съчетава жилищна част, търговски център и офис секция, е в процес на сертифициране по метода за оценка на устойчиво строителство BREEAM 2013.

Конкурсът “Сграда на годината“ се организира под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството. Това е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, в което по традиция се отличават най-добрите постижения през съответната година.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.