Геотрейдинг представи най-доброто от E-скутерите Silence на MOTO EXPO 2023

Испанската марка електрически скутери Silence беше представена от Геотрейдинг, част от Група ГЕОТЕХМИН, на специализираното изложение MOTO EXPO 2023. Всяка година на събитието се презентират над 20 световни марки мотоциклети и над 100 бранда аксесоари, а броят на посетителите нараства.
Между 20 и 23 април в София бяха показани най-популярните модели електрически скутери Silence – S01 и S02 в двете му модификации – High Speed и Low Speed. Екипът от професионалисти даде информация за техническите данни и характеристики на изложените модели пред засилен интерес от страна на посетителите. Впечатление на всички, с неповторимия си дизайн направи батерията – тип количка на колелца, патентована в Европа.
Голямо внимание беше отделено на модел S02 Low Speed, който е перфектна алтернатива за лесно придвижване в града. С едно зареждане на батерията, която се предлага във вариант от 5,6 kWh, скутерът може да измине 52 км. Максималната скорост от 45 км/ч, която развива моделът, се хареса на много млади водачи, за които безопасното и лесно придвижване в града е основен приоритет. S02 Low Speed е прекрасно решение за спестяване на време и средства в градски условия, както и за всеки, който се стреми да се движи свободно и екологично в града.
По-опитните водачи и любители на високите скорости бяха впечатлени от модела S02 High Speed. Той е специално предназначен за градски условия и може да измине 137 км (според World Motorcycle Test Cycle – WMTC) с 5,6 kWh батерия и е с максимална достижима скорост от 95 км/ч. Представен беше и Silence S01 – един от най-популярните модели на марката, който има няколко режима на управление.
Пълната гама електрически скутери Silence е в шоурума на Геотрейдинг АД на ул. „Околовръстен път“ 459 в Многофункционален комплекс ProAuto. Там може да се заяви и тестдрайв.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.