Дружества от групата фирми Геотехмин участваха в „Национални дни на кариерата 2012“

За четвърта поредна година Геотехмин ООД участва в най-големия форум за студентски стаж и кариера „Национални дни на кариерата 2012“, който се проведе на 13 и 14 март в зала „Арена Армеец“, София.

И тази година Геотехмин подкрепи образованието и младите хора като потвърди намерението си да предостави шанс за професионална ориентация и възможност за бъдещо кариерно развитие на студентите.

В своята Стажантска програма 2012 Геотехмин ООД обяви 25 стажантски позиции. Студентите отново ще имат шанс да покажат своите знания и мотивация за работа под менторството на изявени в своята област специалисти. Новото тази година е, че за някои стажантски позиции, които са приоритетни за дружеството, е предвидена по-голяма продължителност на стажа.

За втори пореден път във форума участва и Елаците-Мед АД. Водещото в медодобивния бранш дружество представи изискванията за обявените стажантски позиции за 2012 г. Стажантската програма на Елаците-Мед е ориентирана към студенти, завършващи своето обучение и мотивирани да придобият практически познания и умения в реална работна среда. Стажът ще се проведе на двете работни площадки на дружеството – рудодобивния комплекс в гр. Етрополе и обогатителната фабрика в с. Мирково. Обявените позиции са по 13 специалности.

За първи път през тази година стажантски места са обявени и в други дружества от групата – ГеотрейдингЕнергео и Геострой.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.