Стартира набиране на кандидати за стаж в дружества от групата Геотехмин

Започна набиране на кандидати за платен стаж в дружества от групата фирми ГЕОТЕХМИН. Стажантската програма, която стартира за първи път в Геотехмин ООД през 2009 г., вече се провежда и в Геострой, Геотрейдинг, Елаците-Мед и Пътна компания. Стажантските програми в групата ГЕОТЕХМИН са част от политиката за инвестиране в професионалното ориентиране, заетостта и бъдещото развитие  на младите хора и осигуряване на приемственост и организационно развитие в нашите дружества.

ГЕОТЕХМИН се стреми да предоставя едни от най-добрите работни места в страната. Стажът дава възможност на студенти и млади специалисти да натрупат практически опит и знания в реална работна обстановка и под ръководството на доказани специалисти.

Началото на тазгодишната стажантска кампания започна с участието на Геотехмин и Елаците-Мед в изложението „Национални дни на кариерата 2013“, което се състоя на 12 и 13 март 2013 г. в Националния дворец на културата. Представянето на стажантските програми предизвика голям интерес от страна на младите хора и представителите на кариерните центрове.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.