Официално откриване на хотел „Скалите“ в гр. Белоградчик

На 11 ноември 2008 г. в гр. Белоградчик се състоя официалното откриване на един от най – престижните хотели в Северозападна България – четиризвездния хотел „Скалите“.

Бившият хотел на Балкантурист, който се намира в центъра на най-привлекателния и бързо развиващ се туристически град в региона, е собственост на Елаците-Мед АД. За превръщането на старата хотелска сграда в модерен комплекс са инвестирани сериозни средства. Реставрирането и модернизирането на хотела са извършени за 16 месеца от строителна фирма Геострой АД – част от групата ГЕОТЕХМИН.

 

В деня на официалното откриване, с парад, духова музика и водосвет беше прерязана лентата на хотел „Скалите“. На церемонията присъстваха 200 гости, сред които управителите на Геотехмин, Геострой, Геотравел и Елаците-Мед, кметът на гр. Белоградчик Емил Цанков, областните управители на Враца, Видин и Монтана и посланикът на Беларус Вячеслав Качанов.

 

След официалната церемония гостите имаха възможност да рзгледат луксозния комплекс, който разполага с 48 комфортни стаи, заведения за хранене и развлечения, модерно оборудвани конферентни зали и спа-център.

 

Мероприятието завърши с коктейл, на който гостите опитаха от майсторските деликатеси на главния готвач и на сладкаря под звуците на приятна класическа музика.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.