Комплекс „Етрополия“ с престижно отличие

Комплекс „Етрополия“ – гр. Етрополе се класира в категорията Tоп „10 на най-добрите тризвездни градски хотели в България” на индекса „Топ 100 най-добри хотели в България 2023“. Сертификатът бе връчен на управителя Денис Ненчев на официална церемония в София.

„Класирането ни в Тoп 10 е много ценно за нас, тъй като е въз основа на оценката на нашите гости от цял свят, направили резервация през сайтовете booking, trivago, tripadvisor, pochivka и др., за което искрено им благодарим. Това отразява доверието към нас и засвидетелства старанието на целия екип да предоставя професионално обслужване“, заяви г-н Ненчев.

Предвид природните дадености на община Етрополе и отличната база на комплекса се акцентира върху туристически продукти, изградени в продуктова ниша, свързана със спортен и развлекателен туризъм. Храните и напитките се селектират от Шеф Милен Панев и са съобразени с вкусовите предпочитания на гостите.

Класацията Топ 10 на най-добрите тризвездни градски хотели в България отличава 10 хотела в тази категория, постигнали и поддържащи най-високо ниво на удовлетвореност на гостите през изминалата година.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.