Геотехмин ООД e отличена с престижна награда от БТПП

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) връчи за тридесети път годишните си награди на отличени компании, посланици, търговски представители, медии и журналисти.

Приветствие към наградените и гостите на церемонията на 5 декември отправиха председателят на парламента Росен Желязков, премиерът Николай Денков и председателят на БТПП Цветан Симеонов.

Геотехмин ООД, основното дружество в Група ГЕОТЕХМИН, бе отличена в категория „Топ 100 големи предприятия, класирани по максимална рентабилност на активите и максимална рентабилност на капитала“ по време на събитието.

Наградата – бронзова статуетка „Хермес“, изработена от скулптора Ставри Калинов, плакет и грамота, бе връчена от председателя на БТПП г-н Цветан Симеонов на изпълнителния директор на компанията г-н Доминик Хамерс.

„От името на проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, благодаря на БТПП за това признание. За Група Геотехмин това не е първа награда в тази класация, но тя винаги е особено ценна, защото показва усилията на организацията, в която членуваме, да подкрепя отговорния български бизнес, който инвестира, създава работни места, плаща данъците си и помага на регионите, където осъществява дейността си“ – каза Доминик Хамерс.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.