Елаците-Мед АД с поредно отличие за лидер в добивния сектор

Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, за поредна година получи награда в класацията TRUE LEADERS на ICAP CRIF България, като лидер в добивния сектор.

Престижната награда бе връчена на тържествена церемония на инж. Стоил Димитров, генерален директор „Производство“ от Румяна Методиева финансов директор на „Амюснет“.

„Тази награда, ние от Елаците-Мед я приемаме като признание за усилията и труда, който полагаме в добива и преработката на медна руда – суровина ключова за енергийния преход на ЕС. Тя е оценка за нашия екип и искам да благодаря на работници и служителите, някои от които и в момента са на работните си места, че въпреки предизвикателствата успяват да постигнат отлични резултати и компанията се развива устойчиво, с грижа към местните общности и околната среда“, каза инж. Димитров при получаване на наградата.

За 11-та поредна година TRUE LEADERS на ICAP CRIF отличава компании, които отговарят едновременно на измерими и обективни критерии, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

На тържествената церемония присъстваха над 200 висши мениджъри на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

ICAP CRIF Bulgaria, част от бившата ICAP, е най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 2021 г., след придобиване стана част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.