Доминик Хамерс награди кмета на Чавдар на „Достойните българи“

На 20-ата церемония „Достойните българи“, организирана от в. „24 часа“, бяха отличени няколко десетки българи с големи сърца, които са извършили добри дела. Сред тях е и кметът на Община Чавдар г-н Григор Даулов. Той е отличен за инициативата „Коледното село на България“ и защото Чавдар е пример за успешно реализиране на проекти с европейски средства.

„Щастлив съм да връча наградата на един кмет на малко село, което се превърна в еталон за отлично местно самоуправление и в мечтано място за живеене. Поздравявам г-н Григор Даулов не само за постигнатото от него, а и за това, че надгражда направеното от неговия предшественик – каза г-н Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД. Той допълни, че г-н Даулов работи в интерес на хората и си партнира с бизнеса в региона. „В партньорство с Група ГЕОТЕХМИН се осигуряват безплатни медицински прегледи, ремонтираме църкви, детски площадки, имаме и доста други проекти от полза за местните жители“, обясни г-н Хамерс.

„Тази награда е за целия екип, с който работя, за местния бизнес и за цялата общност на Чавдар, с които успяхме да покажем, че живот може да има и в малките села, които невинаги са в центъра на обществения фокус“, каза г-н Григор Даулов. Той обясни, че е изключително щастлив, че получава наградата за достойнство и че това се случва само ден преди празника на Община Чавдар.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.