Децата на служителите от Група Геотехмин празнуват 1 юни

Международният ден на детето – 1 юни, бе отпразнуван със специално внимание към най-малките. Децата на служителите от групата компании ГЕОТЕХМИН се впуснаха в приключения на събитието „Островът на машините“, организирано от „Геотрейдинг“ АД на територията на сервиза ProAuto в София.

Събитието бе награда за всички малчугани, включили се в творческия конкурс. С рисунки, макети на машини, стихотворения, разкази и песни децата и тази година показаха своя талант и необятното си въображение по две теми – „Ако бях вълшебник“ и „Машините на бъдещето“.

Преди най-очакваната част от празника – награждаването на победителите в конкурса и раздаването на всички награди, децата и техните родители почетоха с минута мълчание Деня на Ботев и загиналите за свободата на България.

Награждаването предизвика силни емоции у участниците, които с вълнение очакваха да разберат кои са победителите. Те бяха избрани лично от изпълнителния директор на „Геотрейдинг“ АД г-н Иван Вутов. В трите възрастови категории – до 5 г., от 6 до 9 и от 10 до 12 г. бяха връчени награди за първо, второ и трето място, както и специални награди за авторска песен и уникални проекти. За участието си в конкурса всички деца получиха подаръци от „Геотрейдинг“ АД.

На 3 юни в Археологическия парк „Тополница“, село Чавдар, се проведе и детско парти за децата на Геострой АД. В събитието се включиха приблизително 250 участници, от които около 90 деца от град София, от района на Етрополе и на общините от Средногорието. За доброто настроение на гостите се погрижи екип от аниматори, които бяха подготвили за децата дискотека, много изненади, игри и забавления подходящи, както за най-малките, така и за по-големите. На огромно бяло платно, озаглавено „Децата на Геострой рисуват“, малките художници имаха възможност да оставят своите послания, да нарисуват мечти и усмивки или просто да сложат отпечатък. Всички участници получиха подаръци.

Геотехмин

Частна компания с над 30-годишна история, реализирала някои от най-успешните и знакови проекти в миннодобивната индустрия, строителството, пътната инфраструктура и околната среда в България.