Новини

януари 2021 г.

Председателят на БЧК акад. Христо Григоров връчи на проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, почетен знак на Червения кръст и специална благодарствена грамота в знак на признателност за личния му принос към хуманитарните каузи на организацията, съобщи БЧК.

март 2021 г.

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение „Изграждане на деривация за оборотна вода от цех „Водно и хвостово стопанство“ до Обогатителен комплекс в частта от водна кула № 2 до новопроектираните и съществуващите резервоари за оборотна вода“.

февруари 2021 г.

Група ГЕОТЕХМИН реализира първия си проект в Етрополе по Благотворителната програма „Българските добродетели“ – ремонт на СУ „Христо Ясенов“. През август дружествата от групата предложиха подкрепа на пет общини, сред които и Етрополе, за реализиране на жизненоважни за местното население проекти във връзка с очакваните последствия от пандемията от Covid-19. Два месеца по-късно беше подписано рамково споразумение между общината и дружествата Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД. Ремонтът на училището бе определен като един от проектите от първостепенна важност. Другият е за ремонт на покрива на МБАЛ „Проф. д-р Александър Герчев“.

януари 2021 г.

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров удостои с почетен знак „Заслужил гражданин на Софийска област“ проф. дтн инж. Цоло Вутов – управител на Геотехмин ООД. Мотивите за връчване на отличието са: реализирани дългосрочни инвестиции, в това число в околната среда, изключителен принос за социално-икономическото развитие на региона, създаване на качествени работни места и дарителската му дейност. Това съобщиха от пресцентъра на областната управа.

януари 2021 г.

Група ГЕОТЕХМИН подкрепи три проекта в община Мирково по силата на подписаното рамково споразумение с кмета г-жа Цветанка Йотина на 18 ноември 2020 г. Съгласно документа дружествата Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД подпомагат общината за реализирането на значими за местното население проекти в района на тяхната дейност. Инициативата на Група ГЕОТЕХМИН е свързана с възможните икономически последствия от пандемията от Covid-19.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.