юни 2023 г.

Основателите на Благотворителна програма „Българските добродетели“ подариха вълнуващ празник за децата на Група ГЕОТЕХМИН по случай Международния ден на детето. Стотици усмихнати момчета и момичета заедно със своите родители, баби или дядовци се забавляваха на територията на ProAuto в гр. Етрополе или в Спортния комплекс „Мирково“. Те играха, танцуваха, пяха.

май 2023 г.

Рентгенов апарат последно поколение заработи в МБАЛ „Проф. д-р Ал. Герчев Етрополе“. Модерният графично-скопичен LUMINOS Impulse е дарение по Благотворителна програма „Българските добродетели“ на Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг.

Според д-р Галя Василева, директор на болницата и нейния екип, с перфектните си цифрови изображения рентгенът ще осигури много по-качествена, бърза и безопасна диагностика. Досегашният апарат се е ползвал за 2049 рентгенографии и рентгеноскопии на хоспитализирани и за 4800 амбулаторни прегледи на хора от общините Етрополе, Тетевен, Ябланица, Правец и Ботевград. Сред първите, преминали през отделението за образна диагностика с новия рентгенов апарат, бяха пациенти от община Етрополе и община Луковит. Апаратът има минимално лъчево натоварване, казват от екипа.

май 2023 г.

Две дружества от Група ГЕОТЕХМИН – Елаците-Мед и Геострой, изпратиха ученици от първия випуск по дуална форма на обучение. В продължение на две години общо 8 зрелостници от ПГ „Златица“ – гр. Златица от специалностите „Автотранспортна техника“ и „Електрообзавеждане на производството“ се обучаваха в реална работна среда под професионалните напътствия на екипи от наставници от двете дружества. Учениците преминаха успешно през процеса на учене чрез работа. По време на своята практическа работа зрелостниците показаха знания, умения, компетентност и постигнаха отлични резултати. Наставниците им, утвърдени специалисти от дружествата, бяха неизменно до тях. Децата получиха не само ценни знания, но и съвети за бъдещото им професионално развитие.

април 2023 г.

Група ГЕОТЕХМИН участва в юбилейното издание на Деня на отворените врати в МГУ „Св. Иван Рилски“. Над 1200 ученици от цялата страна и студенти от университета посетиха щандовете на Групата и научиха какви са възможностите за стажове и стипендии. Специални гости на щандовете на Елаците-Мед АД и на Група ГЕОТЕХМИН бяха учениците от паралелките по дуално обучение от ПГ „Тодор Пеев“, гр. Етрополе и ПГ „Златица“, гр. Златица, с които си партнираме.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.