октомври 2021 г.

Ученици от ОУ „Георги Бенковски“ в Мирково и СУ „Любен Каравелов“ в Копривщица се включиха в инициативата „Нашето зелено утре“. Те засадиха различни видове фиданки в дворовете на училищата в деня на старта на програмата – 6 октомври. През тази година освен да се облагородяват населените места и да се увеличава биоразнообразието, целта е да се включат ученици от училищата, за да може и те да дават своя принос в озеленяването, а след това и да участват в отглеждането на дърветата. Инициативата на Група ГЕОТЕХМИН „Нашето зелено утре“, в която участват дружествата Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД се реализира и тази година в 7 общини – Етрополе, Мирково, Чавдар, Челопеч, Златица, Пирдоп и Копривщица.

октомври 2021 г.

Професионалисти с опит, придобит в България и чужбина, посетиха щанда на Група ГЕОТЕХМИН на Career Show 2021. Събитието се проведе на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември онлайн

септември 2021 г.

Група ГЕОТЕХМИН ще участва в Career Show 2021 - водещо кариерно изложение за квалифицирани кадри в България, на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември онлайн. В първия ден можете да ни намерите на щанд № 45, вляво от зоната за регистрация, от 10 до 17 часа.

август 2021 г.

По случай професионалния празник Деня на миньора и 30-годишнината от своето основаване Българската минно-геоложка камара удостои с пет награди проф. дтн инж. Цоло Вутов, Елаците-Мед АД. и Елаците-Мед АД.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.