януари 2023 г.

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение „Изграждане на рибни проходи по поречието на р. Малък Искър, попадащи в териториалния обхват на община Роман, област Враца“.

януари 2023 г.

Геотрейдинг АД подписа договор за покупка на индустриални гуми Bridgestone. Договорените количества са за период от 3 години и са най-големите за територията на България.

януари 2023 г.

По повод 25 години Софийско метро д-р инж. Владимир Вутов, зам.-управител на Геотехмин ООД и изпълнителен директор на Геострой АД, и инж. Константин Петков, ръководил метропроекти на Група ГЕОТЕХМИН, бяха отличени със сребърни медали и грамоти за принос при строителството на метрото в София. Призовете получи инж. Константин Петков от кмета на столицата г-жа Йорданка Фандъкова.

януари 2023 г.

Дългогодишният партньор на Група ГЕОТЕХМИН Минно-геоложкият университет „Св. Иван Рилски“ е класиран на първо място в направление „Проучване, добив и обработка на полезни изкопаеми“ в Рейтингите на университетите в България.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.