септември 2022 г.

С тържествен водосвет и символична първа копка Група ГЕОТЕХМИН започна изграждане на лятно кино в гр. Етрополе. Инвеститор в проекта е Елаците-Мед АД, проектант е Геопроект ЕООД, а строител – Геострой АД. Строителният надзор се осъществява от Стройнадзор НСН ООД.

август 2022 г.

Елаците-Мед АД бе отличена с наградата в категория „Иновации“ на БМГК за 2021 г. по време на тържественото отбелязване на Деня на миньора на 18 август в Катедрален храм „Св. Неделя“. Компанията бе отличена за проектиране и реализация на автоматизирана система за изследване на деформационни процеси в района на „Открит склад за руда №1“ на Рудодобивен комплекс „Елаците”. По традиция най-добрите компании от бранша на минерално-суровинната индустрия получават награди в различни категории.

август 2022 г.

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г.), Елаците-Мед АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение „Изграждане на оградна дига в „Сулуджа дере“ на хвостохранилище „Бенковски 2“ до кота било 720, за нуждите на концесия 2031 г.“.

август 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН продължава своята традиция да дава възможност на студенти да придобиват ценен практически опит под ръководството опитни наставници в компаниите. През тази година близо 60 младежи стажуват в наши дружества, като 8 от тях са и стипендианти от Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“, с когото Групата има дългогодишно успешно партньорство.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.