Новини

декември 2018

На годишно заседание на УС на Федерацията на научно-техническите съюзи в България /ФНТС/, в конкурса „Млад инженер на годината 2017“, бяха връчени две награди, едната от които е за инж. Милко Кръстев, ръководител участък "Пробивно-взривни работи” в Елаците-Мед АД. Престижната награда му бе връчена по предложение за номинация от НТС по минно дело, геология и металургия.

март 2019

Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен със Специална награда за изключителен принос за българската икономика, научната и развойна дейност в 13-то издание на годишните награди "Инвеститор на годината" на Българската агенция за инвестиции (БАИ).

март 2019

За поредна година ГЕОСТРОЙ предлага нови възможности за младите хора като стартира своята стажантска програма с участие в Дни на кариерата на 12 и 13 март в Национален дворец на културата, град София. Компанията участва във форума със специално подготвен щанд - №83, който е разположен на етаж 3, в НДК.

март 2019

Елаците-Мед АД стартира кампанията лятна Стажантска програма 2019 г. с участие в кариерния форум, организиран от JobTiger – “Национални дни на кариерата“, който се проведе от 12-13.03.2019 г. в НДК.

февруари 2019

На основание чл. 4, ал. 2 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн., ДВ, бр. 25 от 2003 г., изм. и доп., бр. 3 от 2018 г.), “Елаците-мед” АД съобщава на заинтересованите лица и общественост за инвестиционно предложение за „Изграждане на склад за съхранение и товарене на меден концентрат в Обогатителен комплекс на „Елаците-мед“ АД.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.