Новини

юни 2018

Геотрейдинг АД получи ексклузивни права за продажба на химически реагенти, произведени в сръбския завод „Жупа“ - Крушевац, собственост на „БИН Комерс“ ДОО.

юни 2018

В края на юни официално завърши обучението, организирано от Геотехмин ООД, за предаване на технически умения на млади геолози и минни инженери от японската компания Мицубиши Матириълс Текно Корпорейшън (ММТEC). От 14 май в продължение на месец и половина специалисти от Геотехмин ООД с международен опит в областта на геологията, минното планиране и проектиране осигуриха теоретично и практическо обучение на млади японски геолози в реална работна среда - на територията на рудник „Елаците“. Ръководител на проекта беше Владислав Трашлиев, експерт с многогодишен опит в проучването и добива, ръководещ дирекцията „Геология и концесии“ в Геотехмин.

юли 2018

С грижа за добрата професионална реализация на младите хора през 2018 г. Елаците-Мед АД  стартира за осми пореден път Стажантска програма за специалисти без стаж по специалността или студенти, обучаващи се в последните курсове на технически и икономически специалности на различни висши учебни заведения в страната.

юни 2018

26 учени, мениджъри и специалисти от България участваха в 25-тия Световен минен конгрес и съпътстващото го изложение (18-22 юни 2018 г.) в Астана, Казахстан.

юни 2018

Учениците от 12 училища от Софийска област проявиха жив интерес към темата, посветена на Освобождението от Османско владичество и събитията, свързани с национално-освободителните борби.

Новини

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.