За нас

 

Доминик Хамерс
Изпълнителен директор

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

Доминик Хамерс е изпълнителен директор на Геотехмин ООД от ноември 2011 г.

Той  има повече от 25 години опит в областта на търговската дейност и бизнес развитието в индустриалния сектор на цветни метали, където заема позиции във висшия мениджмънт, предимно в голяма белгийска индустриална компания, преди да се присъедини към Група ГЕОТЕХМИН.

Професионалният опит на г-н Хамерс включва няколко години ангажименти по проекти в Русия, България, както и реализиране на проект по стартиране на производствено съоръжение в Китай.

В Геотехмин ООД  Доминик Хамерс е ангажиран в по-широк обхват от бизнес сектори, в които Групата развива дейност. Г-н Хамерс изпълнява общи ръководни функции за Групата. Той е член на Борда на директорите на Геострой АД, както и на Надзорния съвет на Елаците-Мед АД.

За нас

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.