КСО

210 деца на служители от Група ГЕОТЕХМИН се включиха в конкурса „Моята градина“, организиран от Геотехмин ООД. Тази година целта беше да насърчим децата да засадят босилек и мушкато,  да се грижат за тях и да ни покажат със снимки и видеоклипове как от семенцата се ражда живот. Инициативата е част от корпоративната социална отговорност на Групата.

В конкурса право на участие имаха всички деца на възраст от 1 до 18 г. Те бяха разделени в три възрастови категории – 1 – 6 г., 7 – 10 г. и 11 – 18 г. Жури на конкурса „Моята градина“ беше журналистката Галя Щърбева – водеща на телевизионното предаване „Да хванеш гората“. Тя оцени получените снимки и видеа в четири категории. Творческо представяне – тук бяха оценявани най-интересните начини за представяне на отглеждането. Стъпка по стъпка – за децата, показали със снимки и видеоклипове засаждането и всеки следващ етап. Моята градина – тук e оценявано къде са поставени кашпите с босилек или мушкато – сред какви други растения в двора или закачени на входа на къщата и т.н. Информираност – в тази категория е оценено кои деца са се постарали да научат интересни факти и да ги разкажат.

„Всички сте се справили страхотно. Дори като журналист видях интересни попадения и начини за представяне на разказ с видеозаснемане и видеокадри - каза Галя Щърбева и допълни: Искам да поздравя всички ви за тази стъпка, която за доста от вас вероятно не е първа - да засадиш едно зрънце и да наблюдаваш живота от първа ръка. Надявам се по този начин вие да сте засели зрънцето на любовта към природата дълбоко у себе си и да осъзнаете, че това, което слагаме на масата, не се произвежда от големите магазини, а всеки от нас може да отгледа нещо, да сложи храната на масата и да се зареди с положителна енергия, която ни е толкова нужна в съвременния свят“.

Тя се включи в двете онлайн събития, на които бяха обявени имената на класираните на първо, второ и трето място, както и получилите поощрителни награди. Децата, които не бяха отличени с награди, получиха подаръци – посадъчен комплект „Направи сам пица парти“.

КСО

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.