КСО

Сто и един участници от 5 до 18 години създадоха писмени творби и изкуство в първия онлайн конкурс за децата и внуците на служителите от Група ГЕОТЕХМИН „Силата на доброто“. Конкурсът бе посветен на 30-годишнината на Геотехмин ООД, а темата я подсказа необичайното време, в което живеем. Времето, в което едно голямо предизвикателство пред човечеството - COVID - 19, ни кара да бъдем по-добри и всеки ден да преоткриваме ценността на добродетелите – човеколюбието, всеотдайността, честността, съпричастието, взаимната помощ, героизма и спасяването на човешки живот.

Художествените произведения бяха оценени от авторитетно и независимо жури. Имената на 36-те участници, спечелили първо, второ и трето място и поощрителни награди бяха съобщени на онлайн събитие на 14 юни. Всички останали участници ще получат подаръци за вложения труд и съпричастността си към Доброто.

„Уникалното в този конкурс е, че участниците в него не просто твориха по темата за Доброто, а са главни участници в добрите дела. Те създадоха много интересни творби, с експресивно въздействие, но поеха и невероятна отговорност за нас, възрастните, за да ни защитят от вируса, насочиха добрината си към хора в нужда, към грижата за пострадали животни и много други благородни каузи - каза по време на заключителното онлайн събитие доц. Цветан Илиев, преподавател по графичен дизайн и член на журито.  Той допълни: - Възхитен съм не само от творческите прояви на децата, но от човечността,  всеотдайността, отговорността, загрижеността им за здравето на другите и поздравявам родителите им за тяхното възпитание“.

Наградените творби може да видите в е-книжка. Тя е свидетелство за мислите и чувствата на децата на Група ГЕОТЕХМИН в дните на социалната дистанция. В творбите си участниците в конкурса „Силата на доброто“ ни казват, че щастието е в това да правим добро, че дори малките неща, които дават радост на другите, ни носят мигове на удовлетворение, че помощта към другия дарява повече щастие, отколкото ако правим нещо за себе си.

Ръководството на Геотехмин ООД изказва благодарност на всички участници и на техните родители и близки, които ги подкрепиха и им съдействаха в първия онлайн конкурс на Група ГЕОТЕХМИН.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.