КСО

По случай Деня на детето - 1 юни, Геотехмин ООД, с подкрепата на Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД, организира празници за децата на служителите от дружествата в Група ГЕОТЕХМИН. Над 350 деца се забавляваха в два поредни дни със спектакъла „Маргаритка“ в Спортен комплекс – Мирково и на територията на сервизния център ProAuto - Етрополе. Празниците са традиция и са част от корпоративната социална отговорност на Група ГЕОТЕХМИН.

Водещата Виктория Терзийска, по-известна като Вики от група „Мастило“, поздрави децата от името на ръководствата на дружествата - организатори и им пожела да имат най-щастливото детство, с най-добрите приятели и най-веселите игри. „Бъдете окрилени от щастие и запазете своята любознателност. Винаги търсете доброто! То е сред нас!“, каза Вики на малчуганите. На сцената до нея излязоха Маргаритка и Бухалчо, които забавляваха децата с песнички за полезните навици, с песнички за числата и т.н. След това малчуганите и техните родители се насладиха на „Сладкото шоу Галактически сладолед“ – уникални десерти, които бяха приготвени на живо пред очите им с течен азот. Част от децата пееха и танцуваха на сцената с Маргаритка, Бухалчо и водещата. Дара, която изгря в шоуто X Factor, изпълни за по-големите едни от най-известните си хитове. Накрая тя се снима с деца и родители пред специално поставена за целта стена и раздаде автографи.

За всички деца имаше торбички с подаръци - лакомства, книжки и занимателни игри.

КСО

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.