Бизнес направления

Трансремонтстрой ЕАД  е едно от най-старите дружества в София. Компанията има 93-годишeн опит в строителството и ремонта на подземни и надземни релсови пътища и в производството, монтажа и ремонта на съоръжения и резервни части за трамвайната инфраструктура на София.

От 2007 г. Трансремонтстрой е част от групата фирми ГЕОТЕХМИН. С внедряването на ново оборудване и  технологии се повишават качеството и конкурентоспособността на дружеството. Компанията се утвърждава като една от водещите в изграждането и ремонта на трамвайни и релсови пътища, а благодарение на направените инвестиции и натрупания нов опит в Група ГЕОТЕХМИН, Трансремонстрой разширява дейността си и в други области – производство и монтаж на метални конструкции, механообработка – заваръчни, стругови, шлосерски и фрезови операции, производство на арматурни заготовки, ремонт и възстановяване на кофи и кошове на всякакви марки багери и самосвали , строителство и др.

УСЛУГИ

Механичният цех на компанията е оборудван с универсални и специфични машини като: машина за механизирано и газокислородно рязане с плазмен източник, хоризонтални и каруселни стругове, листоогъващи вал-машини, фрези, шлайф машини и др.

Благодарение на съвременното оборудване дружеството произвежда и извършва монтаж на широка гама стандартни и нестандартни изделия от метал, метални конструкции и елементи, в това число  детайли и резервни части за минната индустрия, както и всякакви железорешетъчни и тръбни стълбове по задание и чертеж на клиента.  Дружеството  произвежда  и рециклира стрелки и стрелкови части , изработва и монтира  всички видове релсови конструкции и специални съоръжения.

Трансремонтстрой притежава специална траверсоподбивна машина за междурелсие 1009 мм, която намира широко приложение при изграждането и обслужването на трамвайни релсови пътища.

Трансремонтстрой произвежда всички видове арматурни заготовки. Компанията изработва армопакети за шлицови стени и пилоти, както и стандартни и нестандартни изделия от метал по поръчка на клиента.

Други дейности, извършвани от Трансремонстрой, са: отдаване на кофражни елементи под наем; събиране, съхраняване, преработка и предаване за последващо третиране на черни и цветни метали; услуги с тежка строителна техника; автотранспортни и товаро-разтоварни услуги на едрогабаритни товари.

СЕРТИФИКАТИ И ЛИЦЕНЗИ

Трансремонстрой поддържа интегрирана система за управление, която включва ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018. Дружеството е вписано в Централния професионален регистър на строителя  в групи І, ІІ, ІV и V за изпълнение на строежи от високото строителство и прилежащата му инфраструктура, строежи от транспортната инфраструктура, строежи от благоустройствената инфраструктура.

Компанията притежава и следните сертификати и лицензи:

  • Лиценз за извършване на превоз на товари на територията на България.
  • Европейски сертификат в съответствие с БДС EN 1090-1:2009 +A1:2012; БДС EN 1090-1:2009+A1:2012/NA2013 и във връзка с 1090-2:2008 +A1:2011 „Изпълнение на стоманени конструкции и конструкции от алуминиеви сплави“, БДС EN 40-5:2002 (в съответствие с Регламент № 305/2011/ЕС на Европейския парламент и  на Съвета от 9 март 2011 г., отнасящ се за строителен продукт „Стоманени стълбове за осветление“.
  • Сертификат за съответствие на производствения контрол за конструктивни стоманени елементи и комплекти от тях.
  • Лиценз за  търговия със скрап от черни и цветни метали – №12-ДО-1242 от 14.03.2013 г.

ЧЛЕНСТВА

  • Камара на строителите в България

КОНТАКТИ
София 1271, кв. Илиянци, ул. Джерман“ 7

Юлиана Мерджанова
Изпълнителен директор
тел.: +359 2 813 02 23
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.transremontstroy.com


 

 

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.