Бизнес направления

Пътища и съоръжения ЕАД е компания с над 50-годишен опит в строителството, поддържането, реконструкцията и рехабилитацията на пътища, улици и прилежащата им инфраструктура. Дружеството е създадено през 1964 г. като общинско предприятие за поддържане на пътища и мостове на територията на Столична община. От 2006 г. е в Група ГЕОТЕХМИН.

Днес в активите на дружеството влизат:

  • Асфалтова база в кв. „Враждебна“ с асфалтосмесителна инсталация тип “Маrini” (100 т/час) и голяма складова база
  • Кариера за добив на скални фракции в землището на с. Градец, община Костинброд
  • Авторемонтна база в кв. „Орландовци“ с ремонтна работилница, ведомствена бензиностанция и складова база

ИЗПЪЛНЕНИ ПРОЕКТИ
Наред с текущия ремонт на улици в София, през годините компанията е изпълнила и редица други проекти и услуги: ремонт и надграждане на лявата корекционна дига на река Лесновска в землището на с. Долни Богров – 2020 г.; зимно поддържане и лятно почистване на пътища в Природен парк „Витоша”; реконструкция на ул. „Опълченска” в участъка от бул. „Ал. Стамболийски” до бул. „Тодор Александров” – 2009 г. и др. Като партньор в обединения с дружества от Група ГЕОТЕХМИН, Пътища и съоръжения е участвало и в проекти за строителство на автомагистрали, рехабилитация и реконструкция на пътища извън столицата, финансирани по оперативни програми на ЕС: рехабилитация и реконструкция на път ІІІ-306 „Луковит - Червен бряг - Кнежа" (26,5 км), изпълнен от Консорциум „Пътища Пам“ - 2012-2013; рехабилитация на третокласен път III-3004 „Тръстеник - Ореховица - път III-137", изпълнен от ДЗЗД „Тръстеник 2012“ - 2012-2013 г.; Лот 2, "Път Н-81 Костинброд - Бучин проход от км 8+200 до км 30+400“, реализиран от ДЗЗД Пътища 2016-1 ЕТАП (Геострой АД; Пътстрой-92 АД; Пътища и съоръжения).

СЕРТИФИКАТИ
Пътища и съоръжения ЕАД е вписано в Централния професионален регистър на строителя за изпълнение на строежи от І до V група строежи

ЧЛЕНСТВА

  • Българска Браншова Камара "Пътища"
  • Камара на строителите в България
  • Конфедерация на индустриалците и работодателите в България

КОНТАКТИ

Адрес на управление
София 1619, кв. Княжево, ул. "Евлия Челеби" 58

Адрес за кореспонденция
София 1303, ул. „Странджа“, № 4, ет. 5

Недялко Велков
Изпълнителен директор

Стамен Македонски
Прокурист

тел.: +359 2 957 18 17
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.pisbg.com

Бизнес направления

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.