ноември 2022 г.

Геострой АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, получи сребърна награда в годишната класация на Камарата на строителите в България за постигнати високи резултати през 2021 г. Призът за компанията беше връчен от регионалния министър арх. Иван Шишков по време на Годишния бал на браншовата организация на инж. Йордан Йонов и инж. Цветослав Петков – замeстник изпълнителни директори на дружеството.

Наградата е в Първа група – строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения и е в раздел „Големи компании“.

„Това отличие е доказателство за устойчивост и показва, че независимо от всички трудности през изминалата година, вървим във вярната посока. Наградата е за целия екип на компанията, защото успехите са в резултат на професионалната работа на всички. Благодаря на сплотения екип на Геострой, както и на нашите доставчици и партньори“, заяви инж. Цветослав Петков.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.