октомври 2022 г.

Българският Червен кръст удостои с най-високото отличие на организацията – златен медал проф. дтн. инж. Цоло Вутов, управител на „Геотехмин“ ООД. Г-н Вутов получи наградата в знак на признателност за личния му принос към хуманитарните каузи на организацията. Медалът и грамотата бяха връчени в присъствието на Националния съвет на организацията.

„Проф. Цоло Вутов е един от най-големите индивидуални дарители на БЧК, човек, който има много голямо сърце. Неговата подкрепа многократно е помагала на организацията за нуждаещи се граждани в страната, на пострадали при бедствия и кризи, включително и на пострадалите от конфликта в Украйна.“ Това заяви председателят на БЧК акад. Христо Григоров по време на церемонията по награждаването.

Проф. Вутов благодари за високото отличие на акад. Григоров, на Националния съвет и всички сътрудници и доброволци на организацията, които подават ръка на хора в нужда. „Ще продължа да помагам във всеки един случай, когато е необходима подкрепа и солидарност“, посочи от своя страна проф. Вутов. И допълни: „Благодаря много и на всички служители, защото без техния труд няма да имам възможност да подкрепям толкова благотворителни каузи“.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.