октомври 2022 г.

За учебната 2022/2023 година дружествата от Група ГЕОТЕХМИН – Елаците-Мед АД, Геострой АД и ITR Services ЕООД, ще обявят общо 10 едногодишни стипендии за студенти от Минно-геоложкия университет „Свети Иван Рилски“, каза изпълнителният директор на Геотехмин ООД г-н Доминик Хамерс по време на патронния празник на учебното заведение. Това ще бъдат младежи, които са участвали в стажантските програми на дружествата и са показали отговорно отношение и успехи. До момента компаниите от Групата са предоставили 37 стипендии на студенти от МГУ.

На патронния празник г-н Хамерс поздрави присъстващите от името на управителя на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов и пожела на преподавателите и студентите покровителят на българския народ и закрилник на миньорите Свети Иван Рилски да им помага по пътя за постигането на все по-високо качество на образователния процес и научните изследвания. Г-н Хамерс се обърна специално към студентите и им пожела да извличат максималното по време на своето следване и да знаят, че имат много добри перспективи за професионална реализация в минерално-суровинната индустрия на България и конкретно в Група ГЕОТЕХМИН.

Той допълни, че партньорството между групата и университета е на много-по-широка основа. „Изминалата година доказа, че нашето сътрудничество се развива. С подкрепа на Група ГЕОТЕХМИН по Благотворителна програма „Българските добродетели“ бе направен интерактивен кабинет в МГУ, подкрепихме и изграждането на храма „Св. Иван Рилски“, каза г-н Хамерс.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.