август 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН продължава своята традиция да дава възможност на студенти да придобиват ценен практически опит под ръководството опитни наставници в компаниите. През тази година близо 60 младежи стажуват в наши дружества, като 8 от тях са и стипендианти от Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“, с когото Групата има дългогодишно успешно партньорство.

През юли 48 студенти от десет висши учебни заведения започнаха своя стаж в Елаците-Мед АД. От тях 26 са в Рудодобивния комплекс в гр. Етрополе, 22 – в Обогатителния комплекс в с. Мирково. Избраните студенти споделиха, че са кандидатствали за летния си стаж, защото искат да се обучават или да работят в една от водещите минни компании с постижения в дигитализацията, възможности за обмяна на опит, повишаване на квалификацията и последователна социална политика. Те ще стажуват от юли до септември и ще черпят знания и опит под ръководството на над 50 наставници и служители - едни от най-добрите специалисти в своите области.

Тази година Геострой АД има 4 стипендианти – от Университета по архитектура, строителство и геодезия и от Минно-геоложкия университет. Те ще трупат познания и опит в дирекциите „Екология, ЗБУТ и ИСУ“ и в „Маркетинг и офериране в строителството“.

Пътстрой-92 АД също привлече вниманието на младежи от двата университета. Четирима стажанти са част от екипа, който изгражда Лот 1 от пътя „Мездра – Ботевград“.

В Енергео ЕООД практически познания придобива стажантка от Техническия университет в специалност „Възобновяеми енергийни източници“. Специалисти от направление „ВЕИ проекти“ я въвеждат в областта проектиране на фотоволтаични електроцентрали.

Геопроект ЕООД ще посрещне своя стажант през месец септември, като практиката му ще продължи 6 месеца. Той учи в специалност „Водоснабдяване и канализация“. Студентът ще има възможността да се учи от специалисти с пълна проектантска правоспособност, които имат богат професионален и международен опит.

Стажовете в компаниите от Група ГЕОТЕХМИН са платени и се провеждат в колегиална атмосфера, под ръководството на опитни наставници. Студентите получават и пълен пакет социални придобивки, наравно с другите служители в компанията. Младежите, които участват в стажантските програми, имат шанса за старт в кариерата в дружество от голяма индустриална група с доказани специалисти, реализирани проекти в страната и чужбина.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.