март 2022 г.

Проф. дтн инж. Цоло Вутов – управител на Геотехмин ООД, бе удостоен от Христо Мутафчиев с Почетния знак на Съюза на артистите в България за подкрепата му за ИКАР 2022, Софийския театрален салон и социални каузи за български артисти в рамките на Благотворителна програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН.

Председателят на организацията изрази специална благодарност и на д-р инж. Иван Вутов – председател на СД на Геотрейдинг АД за оказаната подкрепа. Почетният знак бе приет от Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД, на церемонията за наградите ИКАР 2022.

„Благодаря Ви, че и в този тежък за света и България момент вие сте неотлъчно до нас и подкрепяте Софийския театрален салон и Националните награди ИКАР 2022! Благодаря Ви, че сте съпричастни към всички творци и колеги и заедно им помагаме в тези трудни времена! Благодаря Ви, че бяхте с нас!“, каза Христо Мутафчиев.

На церемонията г-н Доминик Хамерс връчи награда ИКАР 2022 в категория „Изключителен принос към музиката“ на певицата Мими Николова. На сцената той обяви, че Благотворителната програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН е създадена с цел доброволно подпомагане на социално значими каузи и инициативи, насочени към опазване на българската духовност, подкрепа на изкуството, образованието, науката, запазване на интелектуалния потенциал на страната, създаване на по-развита инфраструктура и опазване на природата на България. „Една от каузите, които подкрепяме през 2022 г., са Софийският театрален салон и Наградите ИКАР, защото вярваме в таланта на представителите на сценичните изкуства у нас“, каза г-н Хамерс.

 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.