юни 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН представи възможностите за стаж и професионално развитие на среща със студенти от Университета по строителство, архитектура и геодезия. В събитието участваха проф. д-р инж. Славейко Господинов, зам.-ректор по учебни дейности, качество и акредитация, ръководител на катедра „Висша геодезия“, проф. д-р инж. Румен Миланов, преподавател по транспортно строителство в УАСГ, както и управители на дружества, които търсят кадри от университета.

За лятото на 2022 г. дружествата Елаците-Мед, Геострой, Пътстрой-92, Геопроект, Енергео и Бекастрой са обявили 15 стажантски места за студенти на УАСГ. Стажът с продължителност от 1 до 3 месеца и е платен. „На младежите, които се представят най-добре, ще им бъде предоставена възможност да станат стипендианти през академичната 2022/2023 г.“, посочи Антоанета Георгиева, директор „Човешки ресурси“ в Геотехмин ООД. Тя представи предимствата да бъдеш стажант в дружества от Група ГЕОТЕХМИН – менторство от доказани професионалисти, спечелили доверието на български и чуждестранни клиенти и партньори, придобиване на практически знания и умения в реална работна среда, широки възможности за хоризонтално и вертикално развитие в Група ГЕОТЕХМИН и др.

Проф. Миланов акцентира пред аудиторията, че Група ГЕОТЕХМИН е коректен и социално ориентиран работодател, който спазва всички изисквания на трудовото, данъчното и осигурителното законодателство. „Ние търсим хора, които мечтаят да се развиват, да проявят интерес към работата, да намират решения и сме готови да подкрепим амбицията им“, каза инж. Стоил Димитров, генерален директор „Производство“ на Елаците-Мед - възпитаник на УАСГ в специалност „Хидротехническо строителство“.

„Всяка година надграждаме постигнатото и отговаряме на европейските норми за проектиране, за сертификация на строителните продукти и покриваме всички стандарти. Благодарение на другите дружества в Групата можем да затворим целия цикъл и да се справим с всяко предизвикателство“, каза инж. Александър Велев - изпълнителен директор на Пътстрой-92 – също възпитаник на УАСГ. Заедно с Геострой в момента дружеството изпълнява един от големите инфраструктурни проекти - проектиране и изграждане на Лот 1 от Път I-1 (E-79) „Мездра – Ботевград“.

Възможностите за стаж и бъдеща работа представиха и управителите на Геопроект и Енергео - Владислав Трашлиев и Константин Делисивков.

Още колеги, директори в дружествата, разказаха на младежите за своята работа, за участието си в мащабните и сложни проекти, за мотивацията и удовлетворението си да работят в стабилна група, изградила знакови проекти в България. Те изтъкнаха, че водещи в тяхната работа са качеството и лоялността, благодарение на които са изградени дългогодишни партньорства. Освен това екипите са сплотени и Групата предлага големи възможности за развитие.

Младежи, завършили своя стаж в компании от групата, го определиха на срещата като сбъдната мечта и отличен старт, защото са приложили на практика наученото в университета. „Избрах сигурността, стабилността и възможностите за професионално развитие“, каза Момчил Бояджиев, студент магистърска степен в специалност „Хидротехническо строителство“, който в момента работи като технолог на ВХС, Елаците–Мед.

Повече информация за стажантските програми за 2022 г. можете да видите тук

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.