май 2022 г.

Група ГЕОТЕХМИН и проф. дтн инж. Цоло Вутов са дългогодишни дарители на Българския Червен кръст и подкрепят редица хуманитарни каузи на организацията. През май Българският Червен кръст получи дарение по Благотворителната програма „Българските добродетели“ на Група ГЕОТЕХМИН. Едно от нейните дружества - Геотрейдинг АД, дари на организацията ръчноводим електрически високоповдигач, който ще улесни работата на екипа, работещ в Централната складова база на БЧК в село Лозен. В момента там се събират всички помощи и дарения, които БЧК получава от институции, фирми и физически лица и след това предоставя на бедстващите хора в Украйна чрез Украинския Червен кръст или на разселените украинци в България. Дарението е в допълнение на подкрепата от 250 000 лв., която четири дружества от Групата – Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг,  оказаха на БЧК след началото на войната.

„Имаме установени партньорски отношения и подпомагаме дейността на организацията. Надявам се, че дарената механизация ще бъде от полза за дейността на БЧК“, каза изпълнителният директор на Геотехмин ООД г-н Доминик Хамерс при предаването на ключовете за електрическия високоповдигач на акад. Христо Григоров – председател на организацията.

„Благодаря за оказаната помощ на Група ГЕОТЕХМИН – наш дългогодишен партньор. Това е поредната помощ от вас, която получаваме, и тя винаги идва точно на време“, отбеляза акад. Григоров.

В началото на 2021 г. председателят на БЧК акад. Христо Григоров връчи на проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, почетен знак на Червения кръст и специална благодарствена грамота в знак на признателност за личния му принос към хуманитарните каузи на организацията. Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД са най-големите корпоративни дарители на БЧК.

Група ГЕОТЕХМИН има дългосрочно партньорство с БЧК, основано на човеколюбие и съпричастност към каузите на организацията, което ще продължи.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.