март 2022 г.

Обявена бе лятната Стажантска програма за 2022 г.

Елаците-Мед АД взе участие в най-голямото кариерно изложение „Национални дни на кариерата‟, което се проведе на 29 март в НДК. На щанда на компанията търсещите кариерно развитие или стаж бяха посрещани от Даниела Горанова, ръководител отдел „Подбор персонал, обучения и квалификация“, и Мариана Вътева, експерт в отдела.

“Радваме се да сме част от този форум, на който се събират млади хора, амбицирани и търсещи своята професионална реализация. Срещите с тях са много зареждащи и за нас е удоволствие да представим възможностите за кариера в Елаците-Мед. На днешния форум за първи път представяме и нашата лятна Стажантска програма за 2022, в която могат да се включат студенти, а основната ни цел е, идвайки при нас, младежите да получат ценен практически опит в реална работна среда, в съответствие с най-добрите практики в минно-добивния бранш“, споделят г-жа Даниела Горанова и Мариана Вътева.

По време на изложението представителите на дирекция „Човешки ресурси“ предоставиха на посетителите на щанда информация за предимствата да бъдеш служител в компания като Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, както и за условията за стаж. Младите хора разговаряха с екипа на Елаците-Мед и имаха възможност да видят отблизо макети на едни от най-често използваните машини в минния процес.

През летните месеци - юли, август и септември Елаците-Мед ще очаква да посрещне за 11-ти поред път студенти и млади специалисти от редица инженерни и икономически специалности, готови да заимстват опит от едни от най-добрите професионалисти в своите области.

Изложението даде възможност и за всички онези, които търсят своето работно място. Затова на щанда на Елаците-Мед представителите на компанията представиха и свободните работни позиции в дружеството, като запознаха посетителите с процеса по кандидатстване, с предимствата да си част от екипа на едно от водещите минни дружества в България, както и добрите условия на труд, възможности за професионална реализация и социални придобивки.

В изложението участваха над 50 водещи работодатели в страната, като събитието бе посетено от над 1000 млади специалисти и студенти от водещи университети в България.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.