декември 2021 г.

Многофункционалният комплекс ProAuto бе отличен със специална награда в Националния конкурс „Сграда на годината“ 2021. Призът беше за две дружества от Група ГЕОТЕХМИН – инвеститора Геотрейдинг АД и главния изпълнител Геострой АД, както и за архитекта – Кирил Куцков. Наградата – грамота и статуетка, изработена от скулптора Петко Москов беше връчена на официална церемония на 15 декември.

„Благодаря на главния изпълнител Геострой АД, на арх. Кирил Куцков и на всички наши партньори, които участваха в изграждането на този зелен комплекс, сертифициран по стандарта BREEAM 2013“, каза при получаването на наградата г-н Иван Дончев – член на Съвета на директорите на Геотрейдинг АД. От името на Геострой АД статуетката взе инж. Йордан Йонов – главен инженер „Строителство“ в дружеството.

За компаниите от Група ГЕОТЕХМИН наградата е оценка за проектирането и цялостното изпълнение на Многофункционалния комплекс ProAuto. През месец юни той беше сертифициран по британския стандарт за устойчиво строителство BREEAM 2013 с оценка Very Good. Дизайнът, процесът на изграждане и експлоатацията на ProAuto са съобразени с опазването на околната среда, а материалите са екологично чисти съгласно всички изисквания на BREEAM. Над 44.3% от енергията в комплекса се осигурява от възобновяеми източници. На територията на комплекса има изключително богато озеленяване – 8404 кв. м са покрити различни растителни видове. В комплекса са реализирани редица екологосъобразни решения и са създадени отлични условия за работа и отдих на служителите.

В Многофункционалния комплекс ProAuto се намират офисите на няколко дружества от Група ГЕОТЕХМИН - Геотрейдинг, Геоохрана, ИТР Сървисиз, Енергео и Експлозивпрогрес – ГТМ.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.