декември 2021 г.

Благотворителната програма „Българските добродетели“ продължава да променя облика на населените места от региона на дейност на компаниите Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг. През ноември и декември бяха завършени три социално значими проекта – в Етрополе беше направен ремонт на басейните в СУ „Христо Ясенов“, в Мирково беше монтирано ново LED осветление, а в с. Бенковски – рехабилитация на улици. Проектите са реализирани след подписани споразумения с двете общини, в които четирите дружества от Група ГЕОТЕХМИН участват с дарения.

През 2022 г. учениците от СУ „Христо Ясенов“, едно от най-големите училища в Софийска област, в които учат и възпитаници на Футболна академия „Христо Стоичков“, ще могат да спортуват в двата басейна. Там са приложени съвременни решения в интериора, направени са нови инсталации -  електрическа, вентилационна и водопроводна, както и нови съблекални, бани и е монтирано LED осветление. Проектът е част от големия ремонт в училището, извършен по „Българските добродетели“. Басейните ще бъдат въведени в експлоатация след получаване на разрешително от РЗИ.

Само за два месеца беше извършено реновиране на уличната осветителна мрежа на централния площад и на две главни улици в село Мирково. Другият реализиран значим проект е за ремонт и асфалтиране на пет улици в с. Бенковски.

С реализирането на тези проекти Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг следват идеята на Благотворителна програма „Българските добродетели“, създадена от проф. дтн инж. Цоло Вутов, да бъдат в полза на обществото, като доброволно подпомагат различни значими каузи, подкрепят и реализират проекти, включително в сферата на образованието, инфраструктурата и градската среда.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.