ноември 2021 г.

Silence - eдни от най-продаваните електрически скутери на европейския пазар, са вече в България, благодарение на официалния дистрибутор на марката – Геотрейдинг АД, част от Група ГЕОТЕХМИН. Компанията осигурява пълно продажбено и следпродажбено обслужване на модерните превозни средства в страната.

Геотрейдинг АД предлага пълната гама скутери и мотопеди на испанския производител Scutum Logistic S.L. - от премиум модела Silence S01, който е конкурентен на бензиновите като характеристики и възможности, до различните версии на популярния S02, който е сред най-продаваните на европейския пазар.* Скутерите на марката са с нулеви въглеродни емисии и са изключително подходящи както за хора, които искат да се придвижват бързо, икономично и в същото време да не замърсяват околната среда, така и за бизнес, свързан с градските доставки и споделената мобилност.

Всички модели Silence са оборудвани с подвижни батерии с патентована технология за придвижване и благодарение на това могат да се транспортират и зареждат в обикновен контакт у дома или в офиса. В зависимост от капацитета на батерията, пробегът достига до 149 км. Моделът S02 се предлага и във вариант мотопед, чиято максимално допустима скорост е 45 км/ч, а батериите са литиево-йонни с капацитет 2 kWh или 5,6 kWh.

„Скутерите Silence имат с до 80% по-ниски разходи по отношение на използваната енергия спрямо тези с двигатели с вътрешно горене, голям капацитет на батерията и дълъг пробег.“ Така накратко описа преимуществата им изпълнителният директор на Геотрейдинг АД инж. Кирил Илиев.

„Вярвам, че скутерите Silence ще подобрят качеството на живот на хората и са стъпка в посока за постигане на устойчив модел на градска мобилност, което е и основната цел на Silence. Употребата на тези превозни средства ще намали значително замърсяването на въздуха в градската среда. Нашите скутери ще ограничат трафика и ще редуцират нивото на шума в града“, казва Карлос Сотело - основател и изпълнителен директор на Silence.

Първата точка за продажба на скутерите Silence в България е в гр. София, Многофункционален комплекс ProAuto на ул. „Околовръстен път“ №459. Там може да бъде разгледана пълната гама на марката, като на разположение са и модели за пробно шофиране.

Повече за електрическите скутери Silence, можете да научите на www.silence.bg, както и във Facebook и Instagram страниците на бранда за България.

*по данни на Scutum Logistic S.L.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.