ноември 2021 г.

Една от безвъзмездните каузи на Група ГЕОТЕХМИН е подкрепа на българското образование и талантливи млади хора от региона на дейност на Група ГЕОТЕХМИН. За пета поредна година в. „24 часа“ организира „Отличниците на България“ – благородна инициатива за популяризиране на ученици, отличили се с високи успехи, нестандартно мислене и иновации през годината. На събитието за награждаване на талантливите българчета присъстваха министърът на образованието акад. Николай Денков, г-жа Венелина Гочева – издател на вестника, и изпълнителният директор на Геотехмин ООД.

Тази година сред талантливите 28 младежи се откроиха Симона Борисова от гр. Етрополе,  Ана-Мария Бързакова от гр. Златица и Лало Лалов от гр. Пирдоп. Г-н Доминик Хамерс връчи награди на отличилите се и ги поздрави: „Геотехмин отдава много внимание на регионите, където развива своята дейност. Затова днес съм радостен, че мога да връча награда на трима „Отличници на България“, които идват от Етрополе и Средногорието. Позволете ми накратко да се обърна към тях. Симона, пожелавам ти да запазиш своя състезателен дух, да продължаваш да участваш в олимпиади, но и да продължиш да тренираш волейбол. Бъди ученичка за пример, не само за Етрополе, а и за всички, които искат да бъдат сред българските отличници! Ана-Мария е момиче с всестранни заложби - тя свири на китара, тренира художествена гимнастика и прави фигури от полимерна глина, така че й пожелавам да намери още свои таланти и да ги развива. Щастливи сме, че има такива таланти в Златица - друг град, в който подкрепяме образованието. Лало Лалов е завършил училището в Златица, бил е участник в национални кръгове на олимпиади по география и икономика и днес e студент в СУ „Св. Климент Охридски“. Пожелавам му да продължи да учи в България и да се реализира в родината! На тримата желая много здраве и успехи, и да гледаме с оптимизъм напред!“

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.