октомври 2021 г.

Професионалисти с опит, придобит в България и чужбина, посетиха щанда на Група ГЕОТЕХМИН на Career Show 2021. Събитието се проведе на 29 септември в Sofia Event Center и на 30 септември онлайн

Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД, Пътстрой-92 АД, Геопроект ЕООД – част от Група ГЕОТЕХМИН, представиха своята дейност и възможностите за реализация, както на специалисти с кратък професионален път, така и на експерти с богат опит. Значителен брой участници отделиха специално внимание на Групата, проявиха интерес към нашите дейност и научиха повече за възможностите, които предлагаме за реализация и развитие. Те получиха допълнителна информация от представителите на дружествата и имаха възможност да обменят идеи и контакти.

На втория ден от събитието се проведоха онлайн срещи с предварително избрани от страна на дружествата от Групата специалисти, както и с кандидати за работа, които търсиха своята професионална реализация при нас. „Тази възможност за срещи между търсещи експерти и работодатели е много удобна и ефективна. Повече от половината участници в срещите ще продължат процеса на взаимно опознаване с цел потенциално осъществяване на бъдеща съвместна работа. Желаем успех на всички участници!“, каза Антоанета Георгиева – директор „Човешки ресурси“ в Геотехмин ООД.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.