януари 2021 г.

Председателят на БЧК акад. Христо Григоров връчи на проф. дтн инж. Цоло Вутов, управител на Геотехмин ООД, почетен знак на Червения кръст и специална благодарствена грамота в знак на признателност за личния му принос към хуманитарните каузи на организацията, съобщи БЧК.

Проф. Вутов е един от най-големите индивидуални дарители на БЧК. Той многократно е помагал на организацията за реализирането на каузи в полза на нуждаещи се граждани в страната, на пострадали при бедствия и кризи, включително и на засегнати от COVID-19.

„Приемете дълбоката ни признателност към Вас, уважаеми проф. Вутов, за примера, който давате с личната си съпричастност към болката и страданието, към уязвимите групи в обществото. За нас Вие сте не само партньор, но и истински приятел, готов да подаде ръка в труден час“ – каза акад. Христо Григоров при връчване на отличието.

Геотехмин ООД и Елаците-Мед АД са най-големите корпоративни дарители на БЧК за 2014 г. През лятото на миналата година двете дружества получиха и грамоти за човеколюбие и съпричастност към каузите на организацията. Група ГЕОТЕХМИН има дългосрочно партньорство с БЧК, което ще продължи и занапред.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.