ноември 2020 г.

Управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е удостоен с високото отличие „Мистър Икономика“ - за цялостен принос в развитието на българската икономика. Тази година конкурсът отбелязва своята 30-годишнина и затова организаторите – списание „Икономика” и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), отличават само с големите награди мениджърите и предприемачите, които са допринесли за развитието на успешен бизнес в страната ни в последните 3 десетилетия.

От името на проф. дтн инж. Цоло Вутов на официалната церемония наградата получи изпълнителният директор на дружеството г-н Доминик Хамерс. При връчването ú вицепремиерът и министър на туризма г-жа Марияна Николова каза: „Г-н Вутов е човек, който не само успешно преведе бизнеса си през променливите времена на прехода, но го укрепи и разшири и днес успешно управлява един от стълбовете на икономиката.“ Тя му пожела още дълги години да ръководи професионално и ползотворно фирмата и да продължи да задава стандарта за почтеност и човечност.

„Тази награда е чест за проф. Вутов и екипите от професионалисти, с които той работи заедно 30 години, на базата на взаимно доверие и уважение. Тя е признание за съвместните усилия и постижения с нашите служители, партньори и съмишленици“, отбеляза г-н Хамерс на церемонията.

В специално писмо до организаторите на конкурса проф. дтн инж. Цоло Вутов благодари и отбелязва значението на наградата като признание за постиженията, които са плод на  последователни колективни усилия.  Той  поздравява и всички номинирани и наградени досега, в конкурса с 30-годишна история: „Отличавали сте най-добрите икономисти, предприемачи и мениджъри. Убеден съм, че всеки един от тях има дългосрочна визия за развитие, допринася за България със своя бизнес, като открива и запазва работни места, създава добавена стойност и инвестира в нови технологии и в обществото… Всички те са избрали да живеят и да се реализират в България.“

Това е поредното високо отличие за управителя на Геотехмин ООД. Проф. дтн инж. Цоло Вутов е носител на орден „Стара планина“ първа степен за изключителен принос и заслуги към икономическото развитие на страната и изграждане на съвременните индустриални отношения, както и на много други отличия за принос към бизнеса, науката и обществото.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.