октомври 2020 г.

На 15 октомври в Националния дворец на културата бяха връчени наградите „Достойните българи“. Инициативата е на вестник „24 часа“ и се проведе за 18-ти път. Геотехмин ООД беше сред традиционните партньори на „Достойните българи“ и тази година.

Изпълнителният директор на дружеството г-н Доминик Хамерс връчи награда на Надя Мирчева, чиято 6-годишна дъщеря трябваше да замине за трансплантация на стволови клетки в Германия, но за съжаление не дочака лечението. Родителите ú дариха събраната сума от дарения на деветима тежко болни българи.

„Борбата за живота на дете е най-трудната за родителите. Възхищавам се от силата на духа ви. Въпреки тежката загуба, вие помогнахте на други хора с тежки заболявания. Това е достойно за уважение“, каза г-н Хамерс. Той отбеляза, че отличените с награда достойни българи са пример за всички нас.

На събитието присъстваха още министрите на здравеопазването г-н Костадин Ангелов и на образованието г-н Красимир Вълчев, кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова и партньори на инициативата.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.