март 2020г.

Геотехмин ООД получи специалната награда на в. „24 часа“ за социални инвестиции с дълготраен ефект за обществото и местните общности по време на церемонията „Инвеститор на годината 2019“, която се проведе на 27 февруари в София. Събитието бе организирано за 14-та поредна година от Българската агенция за инвестиции, за да се изрази признателност към приноса на инвеститорите в българската икономика.

„Геотехмин ООД е сред българските компании, които имат ясна визия какво да се прави през следващите 30 години. Една от каузите им е образованието, затова се радвам, че в тази сфера работим заедно и ще се радвам, ако това, което прави Геотехмин, бъде предадено на повече български компании, защото образованието ще бъде най-важното в следващите 30 години“, заяви г-жа Венелина Гочева, управител на Медийна група България и издател на в. „24 часа“. Тя връчи отличието на г-н Доминик Хамерс – изпълнителен директор на Геотехмин ООД.

„Нашето дружество тази година навършва 30 г. от създаването си. Осъществяването на социално-отговорни проекти и безвъзмездното участие в различни инициативи са много важни, защото тава са инвестиции в настоящето и в бъдещето на България. Мога да посоча много изградени или възстановени от нас обекти с фирмени и лични средства, понякога и с доброволен труд – църкви, паметници, ремонт на улици в малки села, но най-вече бих искал да отбележа нашите инвестиции в сферата на образованието – стипендии за студенти, подпомагане на таланти, училища и висши учебни заведения”, каза г-н Хамерс. Той отбеляза, че група ГЕОТЕХМИН подкрепя каузите на Българския червен кръст и редица други проекти в региони, в които дружествата развиват своята дейност, като тези проекти дават добра перспектива за хората, които живеят там.

На събитието присъстваха вицепремиерът Марияна Николова, министрите Николина Ангелкова, Петя Аврамова, зам.-министър Лъчезар Борисов, зам.- министър Жечо Станков, представители на бизнеса, както и много посланици, търговски представители, председатели на браншови и търговско-индустриални камари и журналисти. От група ГЕОТЕХМИН гости бяха  д-р Иван Вутов, зам.- управител на Геотехмин ООД, инж. Ивайло Николов, директор Рудодобивен комплекс „Елаците“ и други представители.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.