септември 2019 г.

На 26 септември 2019 г. проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен с най-високото отличие  на УС на Съюза на слепите в България - статуетка и сертификат „HUMANITATIS CAUZA“. То се присъжда за значителния му принос в областта на социалната интеграция на хората със зрителни увреждания.  

Отличието е създадено преди 15 години и е знак на признание за социалната отговорност на хора и институции и съпричастието им към незрящите. До момента се връчени само две такива награди.

Проф. дтн инж. Вутов получи отличието от председателя на Съюза на слепите в България г-н Васил Долапчиев.  На събитието присъства и  г-н  Асен Алтънов, председател на Регионална организация на слепите за Софийски и Пернишки регион и член на УС.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.