септември 2019 г.

На 6 септември 2019 г. проф. дтн инж. Цоло Вутов бе избран за действителен член (академик) и член на Президиума на Евразийска академия за минни науки (ЕАГН), Казахстан. Решението бе взето на съвместно заседание на ВАС и Президиума на академията.

„Изборът на проф. дтн инж. Вутов за академик и член на ръководството на ЕАГН е висока оценка и признание за резултатите и приноса му в научната и професионална дейност, както и за ролята му  като зам.-председател на Балканската академия на минните науки (БАМН)“, каза проф. Слободан Вуич, председател на БАМН. Организацията се присъедини към Евразийската академия за минни науки, в която учредители  са водещи учени и експерти от минния бранш в Беларус, Казахстан, Киргизстан, Русия, Узбекистан и др.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.