юни 2019

Дружествата от групата ГЕОТЕХМИН - Геотехмин ООД, Геотрейдинг АД, Геострой АД и Елаците-Мед АД бяха партньори за втора поредна година в приключенското събитие „Лов на съкровища“ (8-9 юни). То се  организира от списание BBC Знание и Национален природонаучен музей с подкрепата на Българската минно-геоложка камара (БМГК). Компаниите от групата се включиха в събитието, за да подкрепят стремежа на децата към знания.

Близо 1000 посетители  – деца и родители, обиколиха „Острова на съкровищата“, в който се беше превърнал музеят. По специална карта и скрити указания в залите гостите трябваше да открият кои са 13-те скъпоценности – подземни богатства, да запишат имената им в персонална карта и да я предадат на финала на организаторите. На финала компании от минния бранш, сред които и дружествата от групата ГЕОТЕХМИН, разказаха за дейността си и за минерално-суровинната индустрия, а децата можеха да вземат за спомен книжки на класическа българска литература, да се снимат с макети на машини, които работят в рудници и да се преоблекат като миньори с очила и каски. 

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.