юни 2019

На 4 юни 2019 г. управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов получи специалната награда на председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) за цялостен принос за развитието на икономиката в България. Тя се присъжда на управителя на Геотехмин ООД „за дълготрайни инвестиции и растеж, запазване и разкриване на нови работни места, иновации и принос в научната и обществена дейност“. Отличието бе връчено от председателя на КРИБ г-н Кирил Домусчиев по време на Петия годишен бал на работодателската организация. Събитието се проведе под патронажа на премиера г-н Бойко Борисов и на него присъстваха вицепремиерите г-жа Екатерина Захариева и г-жа Марияна Николова, 12 министри, председатели на парламентарни комисии, както и кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова. На церемонията по традиция бяха връчени наградите на компании, отличени за качество, иновации и растеж.

„Имам щастието да познавам повечето от вас и голяма част от сериозния бизнес в България - бизнесът, който не е в сивия сектор (...), бизнесът, който години наред изгражда, надгражда, разширява, излиза извън мащабите на България. (...) Като взех предвид всичко, което е направил, за да запази и надгради българската минна индустрия, нямах никакво колебание кой трябва да е човекът с този приз. Честито!“ – обърна се председателят на КРИБ към проф. дтн инж. Цоло Вутов.

Проф. Цоло Вутов благодари за наградата и съвместната работа на председателя на КРИБ и на цялата организация, на своя екип, на правителството и семейството си. „Зад мен стоят колективи, хора, с които сме работили рамо до рамо и без тях нямаше да получа това отличие, за което много, много им благодаря. Ако се обърнем назад, мога да кажа, че фирмите, които ръководя, минаха през много препятствия, но с тези хора сме работили заедно, екипно и сме преодолявали трудностите. Ако погледнем напред, вероятно ще има и други препятствия, които заедно с тези хора ще успяваме да преодоляваме за една кауза, за една бъдеща България!“

Проф. Вутов изрази голяма благодарност към министър-председателя и правителството за добрия инвестиционен климат и създаването на най-добрите условия за развитието на бизнеса. „Благодаря на семейството ми, което винаги ме е подкрепяло и продължава да ме подкрепя“, каза още той. В събитието участва д-р Иван Вутов, зам.-управител на Геотехмин ООД и зам.-председател на УС на КРИБ, г-н Доминик Хамерс, инж. Драгомир Драганов, както и други представители на ръководства на дружества от групата ГЕОТЕХМИН.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.