април 2019

Геотехмин ООД  и Елаците-Мед АД участваха в Ден на отворените врати (19 април), организиран  от Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски”. Преподаватели, служители и студенти от три факултета на университета - Геологопроучвателен, Минно-електромеханичен и Минно-технологичен, направиха презентации и демонстрации в няколко тематични направления. Компании от минерално-суровинния бранш, членове на БМГК, показаха на кандидатите възможностите за стажове и бъдеща работа. 

На щанда на Геотехмин ООД  посетителите се забавляваха с 3D визуализация на открит рудник „Елаците“. Те имаха възможността да си направят снимка с геоложки чук и каска с логото на фирмата, представяйки си бъдещата си кариера. За да изглеждат по-автентични снимките, младежите бяха напътствани от Стела Стоянова, експерт „Минни програми и проекти“ в Дирекция "Геология и концесии", и от Стефани Параскова, специалист „Връзки с обществеността“.

Малките посетители в Деня на отворените врати на МГУ бяха силно заинтригувани от макетите на миннодобивна техника, представени на щанда на Елаците-Мед АД от инж. Васил Шишков, заместник-директор „Производство“ на Рудодобивен комплекс. Бивш възпитаник на МГУ, той разказа за удовлетворението си от работата и кариерното си развитие в Елаците-Мед АД. За студентите, посетили щанда, интересна се оказа и лятната стажантска програма. Даниела Горанова, ръководител „Набиране на персонал, обучения и квалификация“ от дирекция „Човешки ресурси“ разказа за успешно преминали програмата бивши стажанти, станали част от екипа на компанията. Бяха представени и допълнителни стимулиращи възможности.  За новата учебна година четири дружества от група ГЕОТЕХМИН (Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД) ще предоставят 17 персонални стипендии за най-добрите студенти от МГУ "Св. Иван Рилски“.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.