март 2019

Елаците-Мед АД стартира кампанията лятна Стажантска програма 2019 г. с участие в кариерния форум, организиран от JobTiger – “Национални дни на кариерата“, който се проведе от 12-13.03.2019 г. в НДК.

Компанията  участва и в събитието „Дни на кариерата“, организирано от МГУ, „Св. Иван Рилски”, което ще се проведе на 14.03.2019 г., както и в изложението „СТАЖОВЕ“, организирано от Технически университет, гр. София, на 16.04.2019 г.

Стажантската програма търси кандидати сред обучаващи се или завършили специалностите: разработване на полезни изкопаеми; обогатяване и рециклиране на суровини; сондиране, добив и транспорт на нефт и газ; маркшайдерство и геодезия; механизация на минното производство; автоматика, информационна и управляваща техника;  електроенергетика и електрообзавеждане; компютърни технологии в инженерната дейност; геология; геология и проучване на минерални и енергийни ресурси; хидрогеология и инженерна геология; техника и технологии на взривните работи; химично инженерство; илектроника и електротехника; машиностроителна техника и технологии; компютърно и софтуерно инженерство; телекомуникации; транспортна техника и технологии; хидравлична и пневматична техника; строителство на сгради и съоръжения; транспортно строителство; хидротехническо строителство; международни икономически отношения; индустриален бизнес и предприемачество; управление на човешките ресурси; бизнес администрация.

Програмата се провежда  за девети пореден път. Ориентирана е към млади специалисти без стаж по специалността или студенти, завършващи технически и икономически специалности на различни висши учебни заведения в страната. Стажът е с продължителност 3 месеца –  юли, август и септември. Провежда се на двете работни площадки на Елаците-Мед – Рудодобивен комплекс и Обогатителен комплекс.

Подаването на документи за кандидатстване е до 1 май 2019 г.

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.