март 2019

За поредна година ГЕОСТРОЙ предлага нови възможности за младите хора като стартира своята стажантска програма с участие в Дни на кариерата на 12 и 13 март в Национален дворец на културата, град София. Компанията участва във форума със специално подготвен щанд - №83, който е разположен на етаж 3, в НДК. Посетителите се запознаха с дългогодишната история и опит на ГЕОСТРОЙ като една от най-големите и успешни строителни компании в страната. Бъдещи стажанти и потенциални кандидати приветстваха с интерес възможността да станат част от екипа на дружеството. Те получиха информация за свободните работни позиции и възможности за стаж, представени от Дирекция „Управление на човешките ресурси“.За поредна година ГЕОСТРОЙ предлага нови възможности за младите хора като стартира своята стажантска програма с участие в Дни на кариерата на 12 и 13 март в Национален дворец на културата, град София. Компанията участва във форума със специално подготвен щанд - №83, който е разположен на етаж 3, в НДК. Посетителите се запознаха с дългогодишната история и опит на ГЕОСТРОЙ като една от най-големите и успешни строителни компании в страната. Бъдещи стажанти и потенциални кандидати приветстваха с интерес възможността да станат част от екипа на дружеството. Те получиха информация за свободните работни позиции и възможности за стаж, представени от Дирекция „Управление на човешките ресурси“.

Стажантска програма 2019 е важна част от социалната отговорност на компанията. През тази година  програмата е насочена към студенти, завършващи трети, четвърти и пети курс на обучение и ще се реализира през месеците юли, август и септември. По време на платения стаж в ГЕОСТРОЙ студентите ще имат възможност да се запознаят отблизо с широкия спектър от услуги, които дружеството предлага, да участват в разработването на проекти и да работят под надзора на добре обучени ментори. След преглед и оценка на представянето от страна на стажантите, компанията ще осигури възможност на най-добре представилите се да получат предложения за работа в ГЕОСТРОЙ. Подаването на документи за кандидатстване е до 30 Април 2019 г.

Позиции, които са част от Стажантска програма ГЕОСТРОЙ 2019 г.:

  • Стажант в Дирекция Маркетинг и офериране в строителството
  • Стажант в Дирекция Геодезия и маркшайдерство
  • Стажант в Дирекция Управление на човешките ресурси
  • Стажант в Дирекция Строителство – Специалист ПТО
  • Стажант в Дирекция Строителство – Помощник Технически ръководител
  • Стажант в Дирекция Финансово-счетоводна

Truck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet.

Storage

Vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.